Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату06.05.2024, 20:07

Президент України: Максимум робимо, щоб дати більше зброї для наших воїнів

stavrf_06022024_1.jpegПрезидент України Володимир Зеленський у понеділок, 6 травня, провів засідання Ставки Головнокомандувача. Було розглянуто низку питань, серед яких – ситуація на фронті, потреби військових, власне виробництво зброї, надходження допомоги від країн-партнерів.

«Щойно провів засідання Ставки. Перше – це фронт. Доповідь Головкома: він був на передовій, безпосередньо у бригадах. Доповів про ключові виклики та потреби. Готуємось. Була також доповідь щодо нашого власного виробництва зброї та комплектації наших бригад. Максимум робимо, щоб дати більше зброї для наших воїнів», – зазначив Президент України.

Як зазначив Володимир Зеленський, під час засідання окремо обговорили постачання зброї від партнерів. Зокрема терміни постачання та можливість прискорити реальне надходження зброї та снарядів.

«Реальне. Фактичне. За політичними рішеннями має бути реальна логістика – реальне отримання зброї нашими воїнами. Всі, хто залучений, мають зараз працювати 24/7 з партнерами, зокрема зі Сполученими Штатами», – підсумував Президент України.